Frequently Asked Questions

  • Facials
  • Cryo
  • Permanente make-up
  • Permanente ontharing

Je huid heeft elk seizoen een andere verzorging nodig. 

Alvorens we starten, bekijken we steeds wat je huid op dat moment nodig heeft. Samen bespreken we wat je graag hebt en natuurlijk ook welk budget voor jou lukt. 

In principe kan je aanduiden wat je wil. Ik overloop steeds even voor de behandeling wat we best doen van verzorging. 

 

Alle gelaatsverzorgingen hebben een reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen (indien gewenst), huid proper maken, masker, serum, dag-nachtverzorging. 

Afhankelijk van de gekozen behandeling variëren de producten en volgordes alsook niet alle verzorgingen hebben een massage. 

Dat kan zeker! 

Ik help je graag naar een ideale thuisverzorging. Dit is immers ook de belangrijkste verzorging die er is!

De facials die je in het instituut laat doen, zijn eigenlijk puur een ondersteuning naar je thuisverzorging toe. Omdat deze vaak te hoog gedoseerd zijn om zelf mee aan de slag te gaan, laat je deze beter doen om een nog mooier resultaat te krijgen, of als je echt huidverbeterend wil gaan werken, heb je ook hogere dosering nodig. 

Ik heb heel wat producten naar ieders huidtype en budget. Vraag me er zeker naar, ik help je graag op weg naar een goed thuisverzorgingsritueel. 

Aangezien dit heel persoons-en budget gebonden is kan ik hier moeilijk een termijn op plakken. 

Wil je echt resulaat gericht werken, dan kom je best even wat sneller na elkaar om de 1-2 weken enkele verzorgingen doen en nadien kan je gerust om de 6 weken komen als onderhoudsbehandeling. 

Neen, een cryo behandeling is volledig pijnloos. 

Alleen in het begin een beetje frisjes, je huid went snel aan de kou waardoor het na enkele minuten zelfs niet meer als koud aanvoelt.

Resultaten zijn heel persoonsgebonden. De ene persoon zal direct een groot verschil ervaren en de andere na enkele dagen. 

De Cryo behandelingen geven over het algemeen snel resultaat. Indien je toch echt naar iets wil toewerken kan je best een kuur doen van 4-6 behandelingen. 

De vetcellen die we bevriezen zijn blijvend weg, natuurlijk gaat dit samen met een gezonde levensstijl. Indien jij veel ongezond eet, gaan er weer sneller vetcellen bijkomen. 

De anti-ageing/ versteviging is ook een blijvende, alleen kunnen we de tijd niet stilzetten en je anti-ageing stoppen (jammer toch!) dus heb je best om de 6 weken even een onderhoudsbehandeling. 

Jazeker, zoals bij elke verzorging is er een kans dat je reageert. De kans is echter zeer klein aangezien we voor elke behandeling een medische vragenlijst doorlopen om zo'n reacties te vermijden. 

Over het algemeen valt de pijn goed mee. Dit is heel persoonsgebonden. 

Ogen zijn over het algemeen iets gevoeliger maar eerst wordt er verdovende crème aangebracht. Tijdens het plaatsen wordt er ook nog extra verdoofd. 

Net na het plaatsen is permanente make-up steeds wat feller. Na het genezingsproces gaat hier zeker nog 50-60% van de kleur af. 

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt er steeds voorgetekend. Zo heb jij al een idee van de vorm. Nadien ga ik aan de hand van jouw wens en op basis van je huidtype een kleur voorstellen. Dit is volledig bespreekbaar (zolang het in je huidtype valt en niet te uitgesproken is wat je vraagt). 

Kleuren worden steeds bepaald op basis van je huidtype. 

Natuurlijk kan je steeds laten zien wat je zelf graag ziet, of wat je gewoon bent van zelf te maquilleren. Dan houden we dit in het achterhoofd om kleurkeuze te doen. 

Dit is heel persoonsafhankelijk, de ene huid houdt beter pigment vast als de andere. 

Over het algemeen mag je bij wenkbrauwen en lippen rekenen op 1-2 jaar, de ogen blijven meestal langer goed. Natuurlijk is dit ook een persoonlijke voorkeur. 

Nee, gedurende 7-10 dagen heb je een nazorg te volgen voor een optimaal resultaat. Doe je dit niet, gaat je permanente make-up niet mooi genezen. 

De volledige nazorgregels kan je terugvinden op de pagina permanente make-up. 

Je hebt steeds de eerste plaatsing en 1 bijwerking in alle prijzen. 

De bijwerking of touch-up gaan we binnen 4-6 weken inplannen.

Onze haargroeicyclus gaat zich om de 6 weken vernieuwen. Vandaar gaat er ook om de 6 weken een behandeling plaatsvinden.

Elke persoon zijn haargroei is anders en wordt beïnvloed door vele andere factoren. Gemiddeld heeft iemand 6-10 behandelingen nodig.

Dit is voor iedereen verschillend. Sommige klanten zullen meer behandelingen nodig hebben en andere iets minder om haarvrij te zijn.

Het is belangrijk de eerste 3 behandelingen stipt om de 6 weken uit te voeren. Hierna bekijken we samen het verder verloop.

Na 1-2 jaar kan er een onderhoudsbeurt nodig blijken omwille van een verandering in de lichaamshuishouding of enkele haartjes die in een langere rustfase hebben gezeten. ( Een onderhoudsbeurt rekenen we steeds aan de helft van de prijs.)

Met ons Diodelaser-apparaat kunnen wij mannen en vrouwen behandelen.

Lichte en donkere huidtypes. 

Opgelet! Er moet wel voldoende pigment in het haartje aanwezig zijn om de behandelingen succesvol te beëindigen. (Donshaartjes, grijze haren, witte haren bevatten niet genoeg pigment en zullen niet het gewenste resultaat opleveren.)

Dit bekijken we tijdens de gratis info-en testsessie.

Tijdens een vrijblijvende en gratis info- en testsessie gaat Zoë alles uitleggen hoe permanente ontharing juist in z'n werking gaat. Je kan dan een zone naar wens een test op laten uitvoeren om te zien welk effect de laser heeft op jouw huid en haren.