Huidanalyse

Welkom op onze pagina gewijd aan huidanalyses, waar ik je help de geheimen van je huid te ontrafelen en je de weg wijs naar een stralende en gezonde huid.

Bij The beauty bar geloven we in de kracht van een grondige huidanalyse om de unieke behoeften van uw huid te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die bijdragen aan een optimale huidgezondheid.

Wil je een gepersonaliseerde benadering van je huidverzorging? onze huidscan onthult wat jouw huid nodig heeft voor een stralende teint. 

Wat kan je zien?

Diepgaande analyse

De huidscan onthult details over je huidtextuur, poriën, hydratatieniveau en eventuele onzuiverheden. Dit helpt bij het identificeren van specifieke problemen en het begrijpen van je huid. 

Vroegtijdige detectie

Een huidscan kan vroegtijdige tekenen van huidproblemen identificeren, zoals zonneschade, pigmentatie of veranderingen in huidtextuur. Vroegtijdige detectie stelt je in staat preventief stappen te ondernemen en verdere schade te voorkomen. 

Optimaliseren van productgebruik

Op basis van de huidresultaten kun je de meest geschikte huidverzorgingsproducten kiezen die passen bij de specifieke behoeften van je huid. Dit leidt tot een effectievere en doelgerichte huidverzorgingsroutine. 

Juiste behandelkeuze

Op basis van de huidresultaten gaan we een doelgerichte verzorging kunnen samenstellen in het salon. We bekijken de resultaten van je huidscan, naast wat je stoort of je anders wilt zien en kiezen op basis van dit alles de perfecte verzorging op maat van jouw behoeften en wensen. 

Kostprijs

Een huidanalyse duurt 45 minuten en kost €45. 

Koop jij voor €150 producten aan na je analyse valt de kost van €45 weg. 

Een afspraak kan je makkelijk online maken via onderstaande knop. 

Heb jij nog bijkomende vragen?

Ik beantwoord ze graag!